Bedankt e-book


Dankjewel voor het downloaden van mijn e-book! Wat tof dat je aan de slag wilt met schrijven in jouw eigen stijl. Nu je hier toch bent, geef ik je in onderstaande video een extra tip.Wil jij?

  • Captions schrijven die precies klinken zoals jij: ze lezen alsof jij praat
  • Jouw doelgroep écht aanspreken via Instagram en connectie maken met je ideale klant
  • Niet meer zo lang over het schrijven van een caption doen: no more uren twijfelen. Jij schrijft vanuit zelfvertrouwen.


Ik durf te wedden dat jij dit graag wilt voor je bedrijf. Doe daarom nu mee met mijn cursus captions schrijven. Waarin je mijn 4 stappen methode leert om een caption te schrijven die onderscheidend is, barst van jouw persoonlijkheid en interactie oplevert.

Alleen op deze pagina geef ik je mijn beste deal: voor maar 37 euro ex btw doe je mee.
Deze prijs krijg je alleen via bovenstaande link en die verdwijnt na 3 uur. Daarna zie je deze prijs niet meer terug. Ook niet in mijn funnel en ook niet op mijn website. Hij is alleen hier. Omdat ik je wil bedanken voor het downloaden van mijn e-book.


Dit is de plek waar je besluit: ga ik écht iets losmaken met mijn captions, of niet?Jij bent een ambitieuze ondernemer die weet hoe belangrijk het is om jezelf te laten zien. Want dat is waarmee je je kunt onderscheiden van de concurrentie. Niemand is zoals jij; niemand onderneemt zoals jij. Jij doet het op jouw manier: dat is waarom klanten voor jou gaan. En jij wilt jouw eigenheid laten zien in je teksten. Om daar klanten mee te trekken die helemaal áán gaan op jouw visie, werkwijze en persoonlijkheid.IMG 1884
Review captions 1
Review captions 6


Dit krijg je praktisch

In mijn cursus leer ik je mijn formule voor een ijzersterke caption: Van de eerste zin, tot een sterke opbouw en call to action die ‘action’ oplevert. Daarnaast leer je captions schrijven die connectie maken met jouw ideale klant.

De cursus bestaat uit 5 modules: je hebt alle video’s in een uur gekeken. Daarnaast krijg je templates voor een goede eerste zin en een goede opbouw. En mijn allerbeste feature: ik heb in een document vier van mijn captions uitgewerkt. Wat ik schrijf en waarom. Zodat je precies kunt zien hoe ik het gedaan heb. Je hebt 3 maanden toegang tot alle content, de extra documenten kun je downloaden en mag je houden.

2


En ik doe er nog een schepje bovenop. Als je nu instapt krijg je daar ook nog een gratis schrijfgids bij met mijn 8 beste schrijftips die je op iedere tekst kunt toepassen.


Dit alles krijg je nu voor maar 37 euro ex btw.


Als je helemaal tot hier bent gekomen op deze pagina dan weet ik zeker dat jij zin hebt om aan de slag te gaan met het schrijven van persoonlijke captions. Dus klik hierboven en dan zie ik je bij de cursus!

Liefs Lotte

PS: Op deze cursus geef ik een niet-goed-geld-terug-garantie. Als jij al het materiaal hebt gekeken en helemaal niets geleerd hebt van deze cursus, dan geef ik je met liefde je geld terug. Niemand van mijn klanten heeft hier tot nu toe gebruik van gemaakt, maar dan weet je dat de optie er is.