Bedankt

Wat leuk dat je mijn gratis inspiratiegids hebt gedownload!Nu je hier bent, heb ik voor jou een aanbieding om nóg meer uit jouw captions te halen. Want aan alleen inspiratie heb je niet genoeg, je moet ook weten hoé je een caption schrijft die reacties, saves en nieuwe volgers oplevert. Zodat jij – net als ik – omzet uit Instagram kunt halen! Lees hieronder hoe ik 1500 euro extra verdiende in 3 dagen.


Met de Cursus Captions maak je van jouw posts must-reads

Omdat jij de gids downloadde, krijg jij een dikke korting* op deze cursus:

Schermafbeelding 2023 10 27 om 13.03.40 1

*24h geldig zodat je rustig tijd hebt om de gids te lezen


Die 1500 euro extra omzet kwam via mijn Black Friday actie die ik alleen via Instagram deed. Niks geen salesy ‘grijp nu deze deal voor een bizar lage prijs!’ maar gewoon leuke content maken die verkoopt. Kan dat? See for yourself. Dit waren de reacties op mijn actie in de DM. Wat ik daarvoor deed? Leuke én converterende teksten schrijven in mijn stories en posts.

IMG 2935
IMG 2934
IMG 2933


In de cursus Captions Schrijven leer je mijn 4 stappen methode voor een ijzersterke caption. En als jij de inspiratiegids én dit stappenplan combineert, zul je zien dat jouw content op Instagram niet alleen goed gelezen wordt, maar ook euro’s op de bankrekening brengt.


Na de cursus captions kun jij:

  • Eerste zinnen schrijven waardoor volgers jouw caption wel moéten lezen. Jouw begin maakt zo nieuwsgierig dat niemand jouw caption voorbijscrolt.
  • Captions schrijven als jezelf. Zonder salesy teksten, maar in jouw eigen stijl. Zodat jouw volgers meteen zien: ah, die caption moet van *insert jouw naam* zijn, haar captions lees ik altijd! .
  • Call to actions schrijven die ook daadwerkelijk ‘actions’ opleveren. Reacties, likes, DM’s en opslaan: eindelijk geen krekels meer als jij wat online zet.
  • Niet alleen leveren jouw captions interactie op: door alle interactie op Instagram maak jij ook veel makkelijker sales en krijg jij Mollie of Plug&Pay mails binnen als jij wat lanceert.Ik snap dat je even wilt nadenken en de inspiratiegids wilt lezen voordat je deze keuze maakt om de Cursus Captions te volgen. Daarom is de speciale korting 24 uur geldig.


200+ ondernemers gingen je voor en schrijven nu captions die interactie én omzet opleveren:

IMG 4085
IMG 0525
IMG 7226 2


Dit krijg je in de cursus:


De cursus bestaat uit 5 modules: je kijkt alle video’s in 1 uur. Daarnaast krijg je templates voor een goede eerste zin en een goede opbouw. En de beste feature: in de cursus laat ik van 3 captions precies zien hoe ik ze geschreven heb zodat ik reacties en sales kreeg. Zo krijg je écht een kijkje achter de schermen. Je hebt 3 maanden toegang De extra documenten kun je downloaden en mag je houden.


IMG 2426
IMG 2962
IMG 1045Dit is waar je besluit: ga ik écht iets losmaken met mijn captions, of niet?Je kunt doorgaan met hoe je nu bezig was. Maar zou dat echt wat veranderen? Ik haal al 3 jaar bijna 90 procent van mijn omzet uit Instagram en dat komt voor een groot deel door de captions die ik schrijf. Zo blijf ik op de radar bij volgers, deel ik mijn visie en wat ik voor je kan doen. Ik deel hoe ik in het leven sta en wat ik belangrijk vind. Daar gaan mijn volgers op áán. Daarom willen ze klant bij mij worden, in plaats van bij mijn concurrent.


Wil jij dat ook voor jouw bedrijf? Doe nu mee met de Cursus Captions voor slechts 37 euro ex btw.


Als je helemaal tot hier bent gekomen op deze pagina dan weet ik zeker dat jij aan de slag wilt met jouw captions. Heb je nog vragen of twijfel je of de cursus geschikt is voor jouw bedrijf? Je mag me altijd een DM sturen op @writealotte en dan denk ik met je mee.

Liefs Lotte

PS: Op deze cursus geef ik een niet-goed-geld-terug-garantie. Als jij helemaal niets geleerd hebt van deze cursus, dan geef ik je met liefde je geld terug. Niemand van mijn klanten heeft hier tot nu toe gebruik van gemaakt, maar dan weet je dat de optie er is als je twijfelt. Je hoeft me alleen een DM te sturen: no questions asked en het wordt geregeld.


Veelgestelde vragen over de cursus

Hoe is deze cursus anders dan andere Instagram-cursussen die ik heb gevolgd?
In deze cursus gaat het niet over de technische aspecten van Instagram: geen algoritme, geen hashtags en geen growth-hacks. We gaan het ook niet hebben over een strategie of contentplanning. Het gaat puur om het schrijven: hoé schrijf je een goede caption? Iets wat vaak niet meegenomen wordt in bovenstaande cursussen.
Hoelang ben ik met de cursus bezig?
Het kijken van de video’s in de cursus duurt 1 uur. Er zit één korte opdracht in (10 minuten) en je kunt de tips meteen toepassen in de captions die je toch al voor Instagram schrijft.

In totaal heb je 3 maanden toegang tot de cursus en volgens de ondernemers die de cursus al volgden is dat ruim voldoende tijd!

Hoeveel ervaring moet ik hebben om mee te doen?
In principe hoef je weinig tot geen schrijfervaring te hebben voor deze cursus. Ook als je nog maar net onderneemt kun je meedoen (maar ook gevestigde ondernemers volgden de cursus). Het belangrijkste is dat je weet voor wié je schrijft. Wat je doelgroep is. De rest leer je.
Krijg ik een factuur?
Uiteraard. Binnen een paar dagen naar je aankoop stuur ik die naar je toe per mail.