Gratis E-book

Download nu gratis mijn e-book en maak connectie met jouw ideale klant door te schrijven als jezelf.
Wil je meer gratis tips om beter te schrijven?
E Book persoonlijke teksten 2
  • Je stopt veel tijd in het schrijven van jouw teksten, maar het voelt alsof ze niet echt aanslaan en geen connectie maken met jouw klant.
  • Je krijgt je verhaal niet echt lekker op papier: wat er in je hoofd omgaat, komt niet over in een tekst.
  • Jouw teksten zijn nu een beetje basic. Ze brengen het enthousiasme dat jij hebt als je face-to-face met iemand praat niet over.


Schrijven in je eigen stijl


Maar wat nou als je kunt schrijven als jezelf? Dat het enthousiasme waarmee jij praat overkomt in jouw teksten. Dat jij je kunt onderscheiden van je concurrent door overal jezelf te zijn. Want mensen kopen graag van mensen. En als jij hier bent, heb je waarschijnlijk het gevoel dat je daar iets laat liggen in de teksten voor je bedrijf. Ze leveren niet de klanten op die je zou willen. En het mag ook wat lekkerder geschreven.

In dit gratis e-book deel ik mijn vier geheimen om onderscheidende teksten te schrijven in je eigen stijl. Na het lezen van dit e-book weet je:

  • Hoe je op een makkelijke manier connectie maakt met je klant in een tekst.
  • Wat voor onderwerpen je moet kiezen om onderscheidend te zijn.
  • Hoe je schrijft in jouw eigen stijl.
IMG 8433 2 1

Waarom je dat van mij wilt leren? Ik heb jarenlang gewerkt als freelancejournalist voor LINDA.nl, GLAMOUR, AD en NU.nl. Daarnaast werk ik als schrijfcoach voor vrouwelijke ondernemers.

Mijn journalistieke kennis én commerciële skills zorgt voor een unieke combinatie. Ik weet als geen ander hoe je een sterke tekst schrijft, storytelling toepast én ervoor zorgt dat deze tekst ook nog eens verkoopt.

Na het toepassen van mijn 4 geheimen in dit e-book ga jij zelfverzekerd aan de slag met de teksten in jouw bedrijf. Je weet hoe jij die kunt schrijven in je eigen stijl, zodat ze klanten trekken.

Geen net-niet teksten meer, maar teksten die bársten van jouw enthousiaste persoonlijkheid.

Schrijf je hierboven in en ontvang mijn e-book helemaal gratis.


Meer schrijftips voor persoonlijke teksten? Volg me op Instagram.

IMG 1542