Gratis inspiratiegids

Download de gids en heb altijd inspiratie voor Instagramcaptions die reacties opleveren!

Minimal Aesthetic Ipad On The Table Mockup Instagram Story 4

Met de inspiratiegids:

  • Schrijf jij 2 x zo snel een goede caption die meteen online kan.
  • Komt er interactie als jij een post online zet. Kom maar door met de reacties en het opslaan!
  • Schrijf jij captions die connectie maken met jouw ideale klant zodat mensen graag van joú willen kopen.


In de inspiratiegids vind je geen salesy templates, simpele inhakers of ‘zo snel mogelijk naar 10K’-ideeën. Alle eerste zinnen en vragen zetten je aan tot schrijven over wat er echt toe doet. Waar jij voor staat als ondernemer en als mens. Zodat klanten jou leren kennen en alleen nog maar met jou willen samenwerken. Kom maar op met die wachtlijsten voor jouw aanbod!


IMG 8433 2 1

Waarom je dat van mij wilt leren? Ik heb jarenlang gewerkt als freelancejournalist voor LINDA.nl, GLAMOUR, AD en NU.nl. Voor deze bedrijven moest ik iedere dag meerdere ideeën pitchen om over te schrijven. Dus ja: ik weet als geen ander hoe je letterlijk iedere dag inspiratie krijgt.

Daarnaast werk ik als schrijfcoach voor vrouwelijke ondernemers. Mijn journalistieke kennis én commerciële skills zorgen voor een unieke combinatie. Ik weet als geen ander hoe je een sterke tekst schrijft, storytelling toepast én ervoor zorgt dat deze tekst ook nog verkoopt. En in deze gids krijg jij al mijn ideeën, helemaal gratis!Download de gids en heb altijd inspiratie voor Instagramcaptions die reacties opleveren!