Copywriting


Copywriting. Oftewel schrijven. Dat is precies wat ik voor je doe. Als tekstschrijver voor ondernemers schrijf ik converterende SEO-blogs voor jouw website. Zodat jij kunt focussen op het helpen van je klanten of het verkopen van jouw product.

Tekstschrijver voor ondernemers


Pakkende en overtuigende teksten zijn cruciaal voor jouw bedrijf. Dat wist je misschien al, maar lang niet iedere ondernemer handelt daarnaar. Teksten schrijven komt er vaak ‘een beetje bij’. En dat snap ik, want je hebt wel meer te doen in je bedrijf (klanten helpen, producten maken, Stories posten op Instagram en ga maar door).

Voor een groot deel vind ik dat jij je teksten zelf moet schrijven. Denk aan je social media posts en je mails naar klanten. Ook je homepage, over mij pagina en salespagina’s moeten van jou komen als je het mij vraagt. En ja, dat is een wat rare uitspraak voor een tekstschrijver, ik weet het. Maar jíj́ – en alleen jij – weet precies waar je ideale klant mee zit, wat jouw aanbod is en hoe je dat het beste kunt verkopen. Daarbij: klanten willen van joú horen. En niet van je tekstschrijver.

Maar er is een moment en een manier waarop je wél teksten wilt uitbesteden. En dat is wanneer je wilt opschalen. Meer klanten wilt trekken. Meer kennis wilt delen. In de vorm van blogs. Die ik schrijf voor jouw website.

tekstschrijver voor ondernemers


Blogs tekstschrijver


Het idee is simpel. Jij wilt meer mensen bereiken. Je doet al alle goede dingen op social media, misschien adverteer je ook al, of trek je op een andere manier mensen naar je funnel. Maar je wilt méér. En je weet dat dat kan via blogs: de manier om geïnteresseerde bezoekers naar je bedrijf te krijgen. Alleen je hebt er oprecht de tijd niet meer voor.

That’s where I come in. Ik schrijf die blogs voor je. In de stijl die past bij jouw bedrijf. Met jouw tone of voice en mijn schrijfexpertise – een onverslaanbaar duo – trekken we meer bezoekers naar jouw site. Die jij kunt omzetten in klanten.

Waarom ik het in dit geval wel kan doen? Omdat jij aan het opschalen bent. Je kent je doelgroep als de beste, en kent jouw eigen tone of voice. Je weet hoe je dit aan mij over moet brengen én je hebt de informatie voor de blogs al grotendeels gereed (bijvoorbeeld in de vorm van podcasts, infosheets, video’s, trainingen of Instagramposts). Het enige wat nog moet gebeuren, is er een ik-kan-niet-stoppen-met-lezen interessante blog van maken.

Wat krijg je van mij?

  • Scherpe, overtuigende teksten met een knipoog
  • SEO-proof: zodat je kneiter-vindbaar bent in Google (jij levert zoekwoorden aan)
  • Per tekst twee correctierondes zodat je altijd kunt bijsturen
  • Een gesprek om de doelen te bepalen én alles te horen over jouw bedrijf, doelgroep en tone of voice.

Fotos site
pexels karolina grabowska 7681495 scaled


Wat kost dat?

Leuke vraag. Ik werk op basis van een maandelijks abonnement (wat dan ook weer iedere maand opzegbaar is). Eén blog per maand kost maandelijks 150 euro ex btw. Wil je liever twee blogs? Dat kan voor 280 euro ex btw per maand.

Wat krijg je in dit maandelijkse abonnement?

  • SEO-proof blog van minimaal 400 en maximaal 800 woorden
  • Inclusief H-kopjes en call to action
  • Een gratis correctieronde per blog zodat je altijd kunt bijsturen
  • Rechtenvrij beeld (behalve als je dat zelf hebt natuurlijk)
  • Een maandelijkse brainstorm via WhatsApp over de onderwerpen van die maand (ja, ik denk met je mee)
  • Gratis call vooraf om je ideale klant, tone of voice en aanbod te bespreken. Zodat ik jouw bedrijf helemaal leer kennen.

Zin om samen te werken? Ik ook! Neem hier vrijblijvend contact met me op. Je mag ook een berichtje sturen naar @writealotte op Instagram!