Persoonlijk Schrijven Traject


Dit traject is voor de ondernemer die zichzelf wil onderscheiden met ‘hier kan niemand omheen’-teksten die verkopen.


Niet meer 3 uur over het schrijven van een caption doen. De teksten vliegen uit jouw vingers als je eenmaal bezig bent. 

Een tekst vol zelfvertrouwen online zetten. Wéten dat het raakt. Prikkelt. Lekker leest. Weten dat het iets losmaakt bij je lezers. Trots zijn op wat je hebt geschreven.

‘Wauw, wat mooi geschreven’. Of: ‘Zo herkenbaar’. Ja. Dat plaatsen mensen onder jouw content. Het kan echt. 

IMG 1396

In a nutshell: het volgen van dit traject levert je tijd op. Want je doet niet meer uren over het schrijven van één simpele blog of caption. Ook levert het je geld op. Op twee manieren zelfs: je hoeft namelijk géén geld uit te geven aan een copywriter. En doordat jij persoonlijk, eerlijk én converterend schrijft verkoop jij meer. Krijg je al die Mollie-mails binnen als je iets lanceert. Staat je agenda vol met nieuwe kennismakingen. En moet je iemand inschakelen omdat je zoveel bestellingen moet inpakken.

En weetje: tijd en geld is geweldig. Als ik jouw ondernemersleven op die manier ook maar iets makkelijker kan maken doe ik dat graag. Maar waar het mij – en jou denk ik ook – écht om gaat is plezier in schrijven.

Want als jij plezier hebt in iets, dan open je een soort magisch vakje in jezelf waardoor alles x 10 gaat. Denk maar eens aan iets wat voor jou leuk is en moeiteloos gaat? Bijvoorbeeld werken aan je nieuwe cursus, jouw klanten coachen, foto’s bewerken, iets nieuws ontwerpen, ondernemers ontzorgen door hun online omgeving te maken, een nieuw product bedenken. Kortom: iets wat jij leuk vindt en waar je energie van krijgt.

Dan voelt het alsof je niet te stoppen bent. 

Soms sta je niet eens op van je plek om eten te pakken, laat staan om te plassen. Je blijft maar gaan. En je wilt er het liefst iedereen over vertellen, zó enthousiast ben je. Dit is jouw zone of genius. Oftewel: waar je fucking goed in bent.

En als je dit doet, komt er superveel energie vrij. Waar jouw klanten helemaal op áán gaan. Ze gaan mee in jouw enthousiasme. Een opwaartse spiraal van leuke dingen. Jij hebt plezier, je straalt dat uit. En dat zorgt ervoor dat wat jij doet buitengewoon goed is.

Stel je voor dat dit zo is met schrijven. Dat jij als een malle achter je laptop zit te typen met een smile van oor tot oor. Dat je energie krijgt van schrijven. Dat je zit te stuiteren.

Persoonlijk Schrijven traject

Wat er dan gebeurt met je bedrijf is precies die ‘spark’ waar ik het net over had. Die energie die jij geeft komt keihard bij je terug. Klanten gaan áán van jou. Je raakt ze. Je prikkelt ze. Je maakt wat bij ze los met je teksten. Als je plezier hebt in schrijven, werkt dat door in ál jouw teksten. In jouw hele bedrijf.

Dus ja: meer tijd en geld is absoluut leuk. Echt waar. Maar dat plezier. Dat zelfvertrouwen. Echt goéd worden in schrijven – en het weten van jezelf. Dat is zo vet. Dat is where the magic happens. Dat is wat je hele bedrijf een boost geeft. In plezier. In je boodschap overbrengen. In verkopen. In geld op tha bankrekening. 

Zodat jij precies het leven kunt leiden wat er op je Pinterest-moodboard staat.

Dus ja: als je daar zin in hebt, moet je vooral dit traject volgen!

Wat doen sterke teksten voor je bedrijf:


In de basis komt het hierop neer: je krijgt meer klanten. Verkoopt je cursus, traject, sessie of product vaker. Dat betekent meer euro’s op je bankrekening. Hoe dat werkt? Zo:

  • Door goede teksten onderscheid je jezelf van de 500 andere fotografen/va’s/coaches in jouw branche. Want ja, het is druk. Je moét je onderscheiden. De aandacht trekken. Met ‘prima’ kom je niet weg. Jij wilt schrijven als jezelf. En niet alle standaard zinnen gebruiken die op iedere website staan. Door te schrijven als jezelf onthouden mensen je beter. Jij steekt boven je concurrenten uit en dat levert het ‘bij-haar-moet-ik-zijn’-gevoel op. En klanten. Uiteraard. 
  • Jij schrijft content die onder de huid kruipt van je klanten. Je spreekt ze aan. Maakt die connectie. Krijgt het vertrouwen. En boem: dat is het moment dat ze van je kopen. Denk je dat dat lukt met net-niet teksten? Waar niemand iets bij voelt? Denk het ook niet nee. Een saai boek leg je ook snel weg.
  • Realiseer je je hoeveel je schrijft in je bedrijf? Kleine indicatie: je website, Instagram (stories tellen ook mee), advertenties, blogs, mailfunnel is allemaal tekst. Stel je voor dat dit spot-on content is die converteert als een malle. Stel je even voor wat dat doet voor je bedrijf. Door één simpele zin kan je verkoop al x tien gaan. Laat staan als ál je zinnen zo scherp geschreven zijn. 
  • Stel je voor dat je alle ‘afhakers’ binnenhaalt. Afhakers zijn de mensen die nu je content lezen, ergens onderweg het ‘niet snappen’, ‘de weg kwijtraken’ of simpelweg verveeld zijn. Die haken af. En die zie jij niet. Hoeveel het er zijn? Geen idee. Dat ze ze er zijn? 100 procent. Met goede content zorg je ervoor dat niemand meer afhaakt. Welkom meer klanten. 

Schrijven is niet alleen een fijne skill om te hebben, het is essentieel voor een succesvol bedrijf. Sterke teksten transformeren je bedrijf. 


Voor de liefhebbers van praktisch. Zo schrijven we die sterke teksten>

  1. The not so boring basics: hoe schrijf je een pakkende tekst? Wat is de juiste opbouw? Hoe schrijf je zonder zijpaadjes? Hoe krijg je de woorden uit je hoofd op papier? Hoe schrijf je kort en bondig? Je krijgt alle antwoorden. 
  2. Sst, the #1 copywriting secret: deze schrijftechniek werkt altijd, maakt je teksten een stuk levendiger en persoonlijker. Waardoor jij echt binnenkomt bij je ideale klant.
  3. Write like you: in deze module ontdekken we jouw persoonlijke schrijfstijl en je leert hoe je die in al je teksten kunt toevoegen. Zodat iedere tekst klinkt als jij.
  4. Sell it like you mean it: verkopen zónder ‘salesy’ teksten. Het kan. En in deze module ga jij leren hoe (en er zelfs plezier in krijgen)
  5. And now we shoot for the stars: vijf principes die al je voorgaande efforts x 10 laten gaan. You’re welcome.

De modules zijn in tekst, aangevuld met een paar video’s (bijvoorbeeld eentje over wat je doet tegen writer’s block). Dat betekent dat – wanneer je de modules opslaat – jij voor altijd toegang hebt tot de content. Zie het als een groot schrijvers handboek dat je mag houden.

Daarnaast krijg je een inkijkje in hoe ik mijn teksten schrijf. Letterlijk. Ik heb blogs, captions, funnelmails en salespagina’s voor je uitgeplozen en vertel je daarin precies hoe ik schrijf en waarom. 

Verder praktisch: je hebt 3 maanden toegang tot een eigen Academy waarin je alle content vindt (en levenslang toegang tot het materiaal als je dat opslaat)

Kost dat? 297 euro excl. btw. Als je op de button hieronder klikt, kun je meteen beginnen.