Leuk dat je met mij samen wilt werken! Er zijn verschillende manieren waarop we dat kunnen doen:

1:1 traject


Wil jij jouw klanten echt raken? Teksten schrijven die zo binnenkomen bij mensen dat ze niet meer om je heen kunnen. Wil je jouw persoonlijkheid voor de volle honderd procent laten zien in een tekst? Stap dat in bij mijn 1:1 traject waarin we samen zorgen dat jouw teksten must-reads worden. Het traject is geschikt voor mensen die graag sámen met mij aan de slag willen, met specifieke vragen zitten en graag persoonlijke feedback willen.


Persoonlijk Schrijven Traject


Weet jij regelmatig niet hoe je die woorden nou uit je hoofd op papier krijgt? Slaan je teksten niet echt aan bij je klanten? Prikkelen ze niet? Missen ze jouw persoonlijkheid? Doe nu mee met het Persoonlijk Schrijven Traject waarin je alles leert over schrijven als jezelf. Zodat jij op een authentieke manier klanten aantrekt met jouw teksten. Dit traject is geschikt voor mensen die graag zelf en op hun eigen tempo aan de slag gaan met hun teksten!


Copywriting


Blogs en over mij-pagina’s: Ik schrijf het allemaal voor je. SEO-proof. Zodat jouw bedrijf de juiste uitstraling heeft en klanten zich verbonden voelen met jouw merk. Ik schrijf op basis van jouw informatie, in jouw stijl en met mijn expertise.Heb je een andere vraag of wil je weten of een van deze opties bij jou past? Je kunt hier contact met me opnemen via de mail of een berichtje sturen op Instagram naar @writealotte.